В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 18 мая 2015 г.

Thyme

Thyme is an essential herb for any herb garden whether you are a beginner or a pro.
It's easy to grow and maintain when placed in full sun, with light dry soil. It's a Mediterranean plant so it needs a lot of heat to flourish, but yet it can survive even Zone 5 winters.
Harvest your thyme often, and use it fresh, dried or it can be frozen in ice
cubes or in small bags. I use it along with fresh garlic in my meatballs and
have been told they are "better than Moms". Add thyme to your meatloaf
recipes too. It is a wonderful addition to squash, carrots or dried beans, and can be added to any Pasta Primavera recipe as well. A lovely tea can be made with 3 parts thyme and 1 part each rosemary and spearmint. Brew in a tightly closed teapot using 1 tsp. tea to 1 cup water. Let steep for 10 minutes and serve hot. There are many varieties of Thyme; over 400 have been cataloged over the centuries. For culinary purposes three seem to be the most popular; garden (Thymus vulgaris), lemon (Thymus citriodorus) and caraway−scented (Thymus herba−barona). Try them all if you have room in your herb garden.

Комментариев нет:

Отправить комментарий