В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 8 июля 2018 г.

Arugula, Kiwi, and Fennel Salad

This is a lovely, refreshing, and crisp salad. The combination of arugula, kiwi, fennel, beets, and other fresh veggies is sure to brighten up any meal.

ARUGULA, KIWI, AND FENNEL SALAD [VEGAN]

INGREDIENTS

Salad:
  • 2 small Chioggia or Yellow beets, peeled
  • 4 radishes, ends chopped
  • 6 cups baby arugula
  • 6 kiwi, peeled, chopped into bite size pieces
  • 1 small fennel root, white parts, thinly sliced
  • 1/3 cup pistachios, roughly chopped
  • 1/3 cup almonds, roughly chopped
Dressing:
  • Zest of one lemon
  • 3 tablespoons lemon juice
  • 1/4 cup olive oil
  • 1/4 cup mint leaves, finely chopped
  • 1 tablespoon finely chopped dill
  • 2 pinches fleur de sel or sea salt
  • Black pepper, to taste

PREPARATION

To make the Dressing:
  1. In a small bowl, whisk together all the ingredients. Set aside.
To Make the Salad:
  1. Using a mandolin, or very sharp knife, very finely slice the beets and radishes. Stack them up, in batches, and then very thinly slice again, into strips.
  2. Add the arugula to a salad bowl, then mix in 3/4 of the rest of the ingredients.
  3. Drizzle on the dressing, and mix well.
  4. Top with the remaining ingredients for color, then serve immediately.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/arugula-kiwi-and-fennel-salad/

Комментариев нет:

Отправить комментарий