В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 8 июля 2018 г.

Mango, Chili, and Lime Quinoa Salad

This creative recipe will make you see salads as more than just a bed of greens. Fresh, juicy mango and sweet golden raisins are mixed with zesty lime juice and spicy diced chilis. The greens are tossed with quinoa, crisp red onion and bell pepper, then combined with the fruit and topped with pecans and pumpkin seeds for crunch and protein.

MANGO, CHILI, AND LIME QUINOA SALAD [VEGAN, GLUTEN-FREE]

INGREDIENTS

  • 1/4 cup of quinoa, plus water for cooking
  • Zest and juice of 1/2-1 lime, depending on size
  • 1/4 red onion
  • 1/2-1 green chili, depending on spice preference
  • 1/2 mango
  • Handful of golden raisins
  • 1/3 red bell pepper
  • 1 teaspoon extra virgin olive oil
  • Lamb’s lettuce
  • Handful of pecans and pumpkin seeds

PREPARATION

  1. Cook the quinoa and leave the saucepan with the lid on to fluff up until cool.
  2. While the quinoa is cooking zest and juice the lime into a bowl. Slice the onion, chili and mango then add to the lime juice with the golden raisins, stir, and leave to soak.
  3. Once the quinoa has cooled cut up the pepper and mix into the quinoa with the olive oil and lamb’s lettuce then season with salt and pepper.
  4. Stir the soaked ingredients to the quinoa mixture, serve in a bowl and top with pecans and pumpkin seeds.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/mango-chili-and-lime-quinoa-salad/

Комментариев нет:

Отправить комментарий