В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 3 апреля 2019 г.

Ginger-Citrus Tofu Powerbowl with Bok Choy and Cashews

Ginger-Citrus Tofu Powerbowl with Bok Choy and Cashews
Zippy and fresh with a hint of crunch, this perfectly balance plant-based meal is packed with protein and fiber. You'll love it!

Ginger-Citrus Tofu Powerbowl with Bok Choy and Cashews [Vegan]

Ingredients

  • 1 teaspoon fresh ginger
  • 1/2 head bok choy
  • 2 teaspoon orange marmalade
  • 1 tablespoon low-sodium soy sauce
  • 1/2 teaspoon buckwheat flour
  • 1 tablespoon light-tasting olive oil
  • 2 teaspoon minced garlic
  • 8 ounces super firm cubed tofu
  • 1/4 teaspoon red pepper flakes
  • 2 tablespoon cashews
  • 1 cup pre-cooked brown rice

Preparation

  1. Peel ginger and slice into thin strips.
  2. Remove thick stem from bok choy and slice remaining stems and leaves into 1-inch pieces.
  3. Whisk together marmalade, soy sauce, buckwheat flour, and 2 tablespoons water in small bowl. Set aside.
  4. Heat wok over high heat. Add oil, then garlic and ginger. Stir-fry 2 minutes.
  5. Add tofu and chili pepper flakes; stir-fry 3 minutes, or until tofu cubes are browned.
  6. Add bok choy, and stir-fry 2 minutes, or until bok choy starts to soften.
  7. In the meantime, heat a small skillet over medium heat and toast cashews 2-3 minutes until fragrant. Remove from heat.
  8. Stir in marmalade mixture, and cook 2 minutes, or until sauce thickens. Top with cashews and serve.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/ginger-citrus-tofu-powerbowl-bok-choy-cashews-vegan/

Комментариев нет:

Отправить комментарий