В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 9 апреля 2019 г.

Cauliflower Rice Sushi

Making sushi is not as hard as you think. This cauliflower rice sushi is raw, vegan, gluten-free, sugar-free, and super tasty!

Cauliflower Rice Sushi [Vegan, Raw, Gluten-Free]

Ingredients

For the Sushi:

  • 4 raw nori sheets
  • 2 cups cauliflower florets
  • 1 carrots
  • 1/2 capsicum
  • 2 spring onions
  • 1/2 avocado
  • Handful cilantro
  • Handful sunflower sprouts optional

For the Sweet and Spicy Sauce:

  • 2 medjool dates soaked for 1/2 an hour
  • 1 tablespoon tahini
  • Thumb length piece of ginger minced
  • 1 teaspoon raw apple cider vinegar
  • 2 teaspoon tamari
  • 1/4 cup filtered/spring water or more as needed to make creamy
  • Squeeze of lemon

Preparation

  1. Blend up the sauce ingredients, adding more water if necessary to make creamy.
  2. Gently pulse the cauliflower florets in the food processor until it resembles rice.
  3. Slice the rest of your chosen ingredients and arrange them on two-thirds of the nori sheet.
  4. Put a little water in a bowl and place it nearby. Start rolling and once you're almost done, wet your finger and dab the end of the wrap fairly generously to seal it.
  5. Pop the roll into the fridge to let it settle.
  6. Repeat this process until you've used up your ingredients.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/cauliflower-rice-sushi/

Комментариев нет:

Отправить комментарий