В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 14 апреля 2019 г.

Apricot Dijon Glazed Salmon

Apricot Dijon Glazed Salmon
This recipe could not be easier, you simply mix the glaze, brush it on the salmon, bake
and you’re done. (You can optionally marinade the salmon in the glaze for a while before baking to infuse it with more flavour.)

Apricot Dijon Glazed Salmon

Apricot Dijon Glazed Salmon
ingredients
  • 4 (6 ounce) salmon fillets
  • 1/4 cup apricot preserves/jam
  • 1 tablespoon grainy mustard
  • 1 tablespoon dijon mustard
  • 1 tablespoon low sodium soy sauce (or tamari fro gluten-free)
  • 1 tablespoon lime juice
  • 2 teaspoons ginger, grated
  • 2 teaspoons garlic, grated
directions
  1. Place the salmon on a baking dish, brush with the mixture of the apricot preserves, mustards, soy sauce, lime juice, ginger and garlic and bake in a preheated 400F/200C oven until the salmon just starts to flake easily, about 10 minutes.
https://www.closetcooking.com/apricot-dijon-glazed-salmon/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20190411

Комментариев нет:

Отправить комментарий