В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 5 апреля 2019 г.

Indian Style Tadka Pasta

This Indian style tadka pasta needs just a few ingredients to make and tastes absolutely delicious. This 30 minute meal is perfect for a quick meal or pack for lunch.

Indian Style Tadka Pasta [Vegan]

Ingredients

  • 1 cup Penne or Shortcut Pasta 
  • 2 teaspoon vegan butter or coconut oil
  • 1/2 teaspoon Mustard seeds
  • 1/2 teaspoon Cumin seeds
  • 1-2 Dry Red Chilies, broken
  • 6-8 curry leaves
  • 1 medium Onion, thinly sliced
  • 2 Garlic cloves, finely minced
  • 3 cups Spinach, chopped
  • 1 cup Cooked Chickpeas
  • 1/2 teaspoon Garam Masala, optional
  • Salt to taste

Preparation

  1.  
    Cook pasta accordingly to package instructions. Drain the pasta and reserve the cooking liquid.
  2.  
    In a pan, melt the vegan butter/oil and add the mustard, cumin seeds, red chilies and curry leaves; once the seeds start pop, add the onions and garlic. Cook until fragrant and the onions are getting lightly browned around the edges.
  3.  
    Add spinach and chickpeas; cook till spinach is wilted, about 3~4 minutes.
  4.  
    Season with salt and add the pasta. Stir in the pasta cooking water to get the desired consistency. Serve hot and ENJOY!!
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/indian-style-tadka-pasta-vegan/

Комментариев нет:

Отправить комментарий