В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 2 октября 2015 г.

Green Peas Rice

The recipes contain food that grows on trees. Cook, eat and celebrate your own
connections with trees: Bay leaves, Cinnamon, Cloves
Ingredients
-         3 cups Pakistani basmati rice(soaked for 20 minutes)
-         6 cups water
-         18oz peas
-         2 small onion, finely chopped
-         1 tsp ground turmeric
-         1tsp salt
-         8 tbsp oil
-         3 cloves garlic, chopped
-         6 cardamom pods
-         4 bay leaves
-         2 inch cinnamon sticks
-         8 cloves
-         1 tbsp grated ginger root
-         2 tbsp garam masala
-         1 tbsp cumin seeds
-         20 black peppercorns
Instructions:
• Heat the oil and fry half the onions until browned and crisp. Remove from the pan.
• Add the remaining onions to the pan and fry until golden. Add the peppercorns, cardamom, cloves, turmeric powder, salt, garlic, ginger, cinnamon stick, cumin seeds and green peas.
Fry for 2 minutes.
• Add the garam masala and stir well.
• Drain the rice, reserving the liquid. Make the soaking liquid up to 6 cups with water.
• Add the rice to the pan. Bring to the boil, cover and simmer gently for about 10 minutes, until the water has been absorbed.
• Separate the grains with a fork and serve garnished with the crisp fried onions. Serve with any curry.
Recipe written by members of the Awaz Utaoh Group
  

Комментариев нет:

Отправить комментарий