В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 27 января 2017 г.

French Onion Soup Dip

 French onion soup is typically topped with toast, covered in cheese and then baked until
the cheese is all melted and good and I incorporated that aspect into the French onion soup dip by serving it with crostini covered in melted gruyere. 

French Onion Soup Dip

A creamy dip with sweet caramelized onions inspired by French onion soup that goes perfectly with melted gruyere covered crostini.
ingredients
  • 1 tablespoon oil
  • 2 pounds onions, sliced
  • 1/2 cup dry white wine or water
  • 1/2 cup beef stock or water
  • 1 clove garlic, chopped
  • 1/2 teaspoon thyme, chopped
  • 3/4 cup sour cream
  • 1/2 cup mayonnaise
  • 1 tablespoon lemon juice
  • 1 teaspoon Worcestershire sauce
  • 1/4 cup gruyere, grated
  • salt, pepper and cayenne to taste
directions
  1. Heat the oil in a pan over medium heat, add the onions and cook until deep brown and caramelized, about 45-60 minutes, stirring as needed and deglazing the pan as needed with 2 tablespoons of wine and stock.
  2. Add the garlic and thyme and cook until fragrant, about a minute.
  3. Mix in the remaining ingredients and enjoy with with crostini topped with melted gruyere or crackers or chips, etc.
http://www.closetcooking.com/2013/02/french-onion-soup-dip.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20170126

Комментариев нет:

Отправить комментарий