В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 21 января 2017 г.

Japanese-Style Slow Cooker Tofu

This is a recipe that even your non-vegan friends will love. It will take about 5 minutes to prepare and then your slow cooker will do the rest. Delicious and simple? There's a whole lot to love in this dish!

JAPANESE-STYLE SLOW COOKER TOFU [VEGAN]

INGREDIENTS

  • 1/4 cup white miso paste
  • 1/4 cup tamari or low sodium soy sauce
  • 2 tbsp sesame oil
  • 2 tbsp water
  • 1 tbsp agave
  • 2 tbsp organic peanut butter
  • 2 small packages (or 1 pound) extra firm tofu, drained and cut into 1/2 inch slices
  • 1 bunch of fresh spinach leaves
  • 2 tbsp sesame seeds, toasted
  • 1 green onion, thinly sliced (optional)

PREPARATION

  1. Combine the miso, tamari, sesame oil, peanut butter,water and honey in a medium size bowl.
  2. Carefully coat each slice of tofu in the sauce and lay it in the slow cooker
  3. Pour the sauce over top of the tofu.
  4. Cover and cook on low for about 4 hours, or until the tofu is hot all the way through.
  5. Just before serving, add the spinach to the slow cooker, cover and cook for about 10min.
  6. Carefully remove the spinach and slices of tofu from slow cooker and place few slices on plates.
  7. Garnish with the sesame seeds and green onion.
http://www.onegreenplanet.org/reviews/japanese-style-slow-cooker-tofu/

Комментариев нет:

Отправить комментарий