В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 27 января 2017 г.

Salmon Teriyaki and Pineapple Quesadillas

Teriyaki sauce and pineapple is such a fabulous flavour combination and you really can't go wrong throwing them into quesadillas with plenty of melted cheese!

Salmon Teriyaki and Pineapple Quesadillas

Teriyaki salmon and pineapple quesadillas with fiery sriracha and plenty of melted cheese!
ingredients
  • 2 (8 inch) tortillas
  • 1/2 cup monterey jack cheese, shredded
  • 1/4 cup teriyaki salmon, cooked
  • 1/4 cup pineapple, sliced and optionally grilled
  • 1 green onion, sliced
  • 1 tablespoon teriyaki glaze
  • 1 tablespoon sriracha (or to taste)
directions
  1. Heat a pan over medium heat, place one tortilla in the pan, sprinkle half of the cheese followed by the salmon, pineapple, green onion, teriyaki sauce, sriracha, the remaining cheese and tortilla.
  2. Cook until the quesadilla is golden brown on both sides and the cheese is melted, about 2-4 minutes per side.
http://www.closetcooking.com/2014/06/teriyaki-salmon-and-pineapple.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20170126

Комментариев нет:

Отправить комментарий