В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 21 января 2017 г.

Garlic Herb Avocado Cashew Cream Cheese

Since avocados are nature’s butter why not let them make your homemade vegan cream cheese more luxurious? I combined them with a thick cashew cream to add some heft and added in my favorite garlic herb combination.

You can use the base and make your favorite flavor like walnut agave, olive or strawberry.

VEGAN GARLIC HERB AVOCADO CASHEW CREAM CHEESE

INGREDIENTS

  • 1/2 cup raw cashews
  • 1 cup water
  • 1 medium avocado
  • 1/4 cup lemon juice
  • 1/2 teaspoon Italian seasoning
  • 1/4 teaspoon granulated garlic or 1 minced clove
  • Salt, to taste

PREPARATION

  1. Soak the cashew in the water overnight or at least 2 hours.
  2. Drain off any left over water that was not absorbed by the cashews. Add the drained cashews, avocado, lemon juice, Italian seasonings, and garlic into a blender.
  3. Blend until smooth, stop and scrape down the sides and repeat until the mixture is smooth.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/garlic-herb-avocado-cashew-cream-cheese/

Комментариев нет:

Отправить комментарий