В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 16 октября 2017 г.

Chipotle Toasted Pumpkin Seeds

 After separating the seeds from the stringy bits, you rinse the seeds and toss them in some oil and seasonings. The seasoning can be as simple as salt and pepper but you can do pretty much whatever you imagine. I like to add some spicy heat to my pumpkin seeds and smoky chipotle chili powder is a wonderful way to do so. After seasoning you just need to bake them in the oven until they are nice and crunchy. The toasted pumpkin seeds make for a great snack or they can be used to garnish soups and other dishes. 

Chipotle Toasted Pumpkin Seeds

ingredients
  • the seeds from one pumpkin (cleaned and rinsed)
  • 1 tablespoon oil
  • 1 teaspoon salt
  • 1 tablespoon chipotle chili powder (optional, or other seasoning)
directions
  1. Toss the pumpkin seeds in oil and chipotle chili powder.
  2. Place them on a baking sheet in a single layer.
  3. Bake in a preheated 400F/200C oven until golden brown, about 10-20 minutes. They may start to pop and that is ok.
http://www.closetcooking.com/2007/10/toasted-pumpkin-seeds.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20171012

Комментариев нет:

Отправить комментарий