В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 30 октября 2017 г.

Moroccan Chicken Tagine with Olives and Preserved Lemons

The Moroccan chicken tagine with olives and lemon preserves turned out really well! Everything mixed together to form a tasty symphony of flavour in your mouth.

Moroccan Chicken Tagine with Olives and Preserved Lemons

ingredients
  • 1 teaspoon paprika
  • 1/2 teaspoon cayenne pepper
  • 1 teaspoon ground cumin
  • 1/2 teaspoon turmeric
  • 1/2 teaspoon cinnamon
  • 1 pinch saffron
  • salt and pepper to taste
  • 1 whole chicken (cut into 8 pieces, or chicken thighs or breasts)
  • 1 tablespoon oil
  • 1 onion (sliced)
  • 2 cloves garlic (chopped)
  • 1 teaspoon ginger (grated)
  • 1/2 cup water (or chicken stock)
  • preserved lemon (pith removed, and peel rinsed and sliced)
  • 1 cup olives
  • 1 tablespoon harissa
  • 1 tablespoon honey
  • 1/4 cup parsley (chopped)
  • 1/4 cup cilantro (chopped)
directions
  1. Mix the paprika, cayenne pepper, cumin, turmeric, cinnamon, saffron, salt and pepper and rub it into the chicken.
  2. Heat the oil in a large pan over medium-high heat add the chicken and brown on all sides and set aside.
  3. Add the onion, and saute for 3 minutes.
  4. Add the garlic and ginger and saute until fragrant, about a minute.
  5. Add the water, chicken, preserved lemon, olives, harissa and honey, cover and simmer for 30 minutes.
  6. Remove from heat and mix in the parsley and cilantro.
http://www.closetcooking.com/2009/05/moroccan-chicken-tagine-with-olives-and.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20171026

Комментариев нет:

Отправить комментарий