В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 6 октября 2018 г.

Rice with Favas and Dill (Baghali Polo)

Rice with Favas and Dill (Baghali Polo)

Author Notes: From The New Persian Kitchen.

Rice with Favas and Dill (Baghali Polo)

Serves: 4 to 6
  • 3cups water
  • Sea salt
  • 2cups white basmati rice, soaked in cold water for 1 hour
  • 2tablespoons butter or unrefined coconut oil, at room temperature
  • 1pound pound fresh fava beans, shelled and peeled, or 1 pound frozen lima beans, thawed
  • 2tablespoons ghee or grapeseed oil
  • 2cups tightly packed minced fresh dill
  • 1/2teaspoon saffron, ground and steeped in 1 tablespoon hot water
  1. Drain the rice and rinse under cold water until the water runs clear. In a stockpot, bring the water to a boil with a pinch of salt. Add the rice, return to a boil, then turn down the heat to its lowest setting. Cover and cook for 20 minutes. Turn off the heat and let the rice rest for 5 minutes, then dot with the butter and fluff with a fork. The rice should be dry and fluffy.
  2. While the rice cooks, prepare the favas. Bring a pot of salted water to a boil and prepare a bowl of ice water. Drop the favas into the boiling water, return to a boil, and cook for 
2 minutes, or until just tender. Drain, and shock in the ice water.
  3. Heat the ghee in a skillet over medium heat and sauté the favas for 3 minutes, until heated through. Add the dill and cook for about 1 minute, until just wilted. Combine the favas and rice in a large bowl and drizzle in the saffron. Mix gently, season with salt, and serve.
https://food52.com/recipes/41908-rice-with-favas-and-dill-baghali-polo

Комментариев нет:

Отправить комментарий