В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 29 октября 2018 г.

Kabocha Squash Soup

Kabocha has a dull-finished deep green skin (it’s edible!) and really bright yellow-orange color flesh on the inside. It has a naturally sweet flavor, even sweeter than butternut squash, and it’s often used for desserts and baked goods in Japan.
Kabocha Squash Soup
Ingredients
  • ½ onion
  • 1.4 lb kabocha squash/pumpkin (1.4 lb = 640 g)
  • 1 Tbsp unsalted butter (1 Tbsp = 20 g) (See Note)
  • 2 cups chicken broth (2 cups = 480 ml)
  • 1 ½ cups milk (1 1/2 cups = 350 ml) (I use whole milk)
  • ½ cup heavy (whipping) cream (1/2 cup = 120 ml) (See Note)
  • 2 tsp kosher salt
  • Freshly ground black pepper
Topping
  • Parsley
Instructions
  1. Gather all the ingredients.
  2. Thinly slice the onion.
  3. Using a spoon, discard the seeds from the kabocha squash and cut into thin 6 wedges.
  4. Remove the skin and cut into small equal size cubes.
  5. Heat the butter over medium heat in a pot and cook the onion until soft and brown.
  6. Add the kabocha squash and sauté to coat with butter.
  7. Add the chicken broth and bring to a boil. Once boiling, reduce the heat and simmer for 12-15 minutes.
  8. Using a skewer, insert into kabocha and check if it’s fully cooked.
  9. Puree the soup in batches in blender or puree with a hand blender until smooth.
  10. Add the milk and heavy cream and stir till combined and do not let the soup boil.
  11. Season with salt and freshly ground black pepper and stir over moderately low heat until it is hot. 
  12. Ladle the squash soup into bowls, garnish with the chopped parsley and serve.
Recipe Notes
Unsalted Butter: If you use regular salted butter, reduce the amount of kosher salt.
Heavy Whipping Cream: You can make "lighter" version by replacing heavy cream with non-fat milk.

Equipment you will need:
https://www.justonecookbook.com/kabocha-squash-soup/

Комментариев нет:

Отправить комментарий