В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 21 октября 2018 г.

Marinated Tofu Feta Cheese

With each passing year, we see more and more delicious plant-based cheeses hit the market. However, if you don't feel like hunting the best brands down, an easy solution is to just make your own! This tofu feta cheese is marinated in a mixture of flavors including thyme, dijon mustard, lime, garlic, and red pepper flakes, to give it that familiar, sharp taste that feta possesses. Try them on your next Greek salad or vegan moussaka.

MARINATED TOFU FETA CHEESE [VEGAN]

INGREDIENTS

  • 1 15-ounce block extra-firm tofu, diced
  • 4 springs of thyme
  • 1 tablespoon dried tomatoes
  • A small wedge of lime or lemon
  • A few leaves of fresh mint
  • 1/3 cup olive oil
  • 1 teaspoon mixed peppercorns
  • 1/2 teaspoon garlic powder
  • 2 teaspoons homemade mustard or dijon mustard
  • ½ teaspoon red pepper flakes
  • 1 teaspoon dry or fresh rosemary
  • 2 bay leaves
  • 1 teaspoon salt

PREPARATION

  1. Put everything in an airtight container or jar. Set it in the fridge for 3-5 days.
  2. Sautée in a skillet over medium high heat for 5-7 minutes.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/marinated-tofu-feta-cheese/

Комментариев нет:

Отправить комментарий