В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 29 октября 2018 г.

Kabocha Pork Stir Fry
























It’s the beginning of fall and various pumpkin recipes are starting to appear on websites and magazines.  It made me think of sharing this easy and quick Kobocha recipe today.
Kabocha Pork Stir Fry
Ingredients
Seasonings A:
Seasonings B:
Instructions
  1. Gather all the ingredients.
  2. In a medium bowl, combine Seasonings A and the meat. Mix well with hands and set aside.
  3. Remove Kabocha seeds with a spoon. Cut in half and then cut into thin slices.
  4. In a microwave-safe container, put sliced Kabocha inside. Pour 1 Tbsp. water on top and close the lid. Microwave it for 2 minutes*. Please do not overcook it because it will easily break when you stir-fry. *Cooking time may vary depending on your microwave and the amount of Kabocha.
  5. Cut garlic clove into thin slices and combine Seasoning B in a small bowl.
  6. In a large non-stick frying pan or wok, heat oil on medium heat and cook garlic until fragrant.
  7. Add the meat and cook until it is cooked through.
  8. Add Gochujuang and mix well.
  9. Add Kabocha and mix all together. If Kabocha is still hard to eat, cook a little bit longer.
  10. When Kabocha is fully cooked, add Seasonings B and shake the frying pan to mix all together. Serve immediately.
https://www.justonecookbook.com/kabocha-pork-stir-fry/

Комментариев нет:

Отправить комментарий