В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 22 октября 2018 г.

Curried Egg Salad + Pickled Red Onion Smørrebrød

Curried Egg Salad + Pickled Red Onion Smørrebrød
Author Notes: Spice up your traditional egg salad with warming spices and quick pickled red onion.

Curried Egg Salad + Pickled Red Onion Smørrebrød

Serves: 4
Ingredients
Curried Egg Salad
  • 6eggs, hard boiled and peeled
  • 1tablespoon red onion, minced
  • 2tablespoons dijon mustard
  • 2teaspoons mayonnaise
  • 2teaspoons curry powder
  • 1teaspoon ground cumin
  • 1/4cup cilantro, chopped
  • pinches salt
  • pinches freshly ground black pepper
  • 4slices gluten-free rye bread
  • 2tablespoons nigella seeds
  • 2tablespoons fresh dill
  • 1/2cup pickled red onion
Quick Pickled Red Onions
  • 2cups hot water
  • 1teaspoon maple syrup or honey
  • 1/2teaspoon salt
  • 3/4cup white wine vinegar or apple cider vinegar
  • 1medium red onion, halved, sliced into 1/4-inch half moons
Directions
Curried Egg Salad
  1. Roughly chop the eggs and add them to a large mixing bowl.
  2. Add in the red onion, mustard, mayonnaise, curry powder, cumin, chopped cilantro, salt and pepper. Mix well to combine.
  3. Top toasted gluten-free rye bread with egg salad and garnish with pickled red onion, nigella seeds, and a few sprigs of fresh dill.
Quick Pickled Red Onions
  1. Bring water to a boil in a kettle.
  2. In a large bowl, whisk together the maple syrup or honey, salt, vinegar, and hot water.
  3. Place the onions into a jar and pour in the vinegar mixture. Let sit at room temperature for an hour. Can be made a week in advance. Cover and refrigerate.
https://food52.com/recipes/70768-curried-egg-salad-pickled-red-onion-smorrebrod

Комментариев нет:

Отправить комментарий