В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 15 октября 2018 г.

Steak Diane

Steak Diane
The steak and mushroom combo is one of my favourites and with this super tasty
creamy mustard and brandy sauce this dish is definitely a winner that can confidently be served for any special occasion! I served the steak diane simply on a bed of peas that soaked up any of the sauce that spilled over, along with a side of fennel gratin.

Steak Diane

ingredients
  • 2 (4 ounce) filet mignon medallions
  • salt and pepper to taste
  • 1 tablespoon butter
  • 2 shallots, finely diced
  • 1 clove garlic, chopped
  • 1/2 teaspoon thyme, chopped
  • 1 cup cremini mushrooms, sliced
  • 1/4 cup brandy or cognac
  • 2 teaspoons Dijon mustard
  • 1/4 cup heavy cream
  • 1/4 cup veal or beef stock
  • 2 teaspoons Worcestershire sauce
  • 1 tablespoon parsley, chopped
directions
  1. Season the beef with salt and pepper.
  2. Melt the butter in a pan over medium-high heat.
  3. Add the beef and sear for 1-2 minutes on each side and set aside.
  4. Add the shallots, garlic and thyme and saute for 20 seconds.
  5. Add the mushrooms and saute until tender, about 2 minutes.
  6. Add the brandy and carefully ignite.
  7. Add the mustard and cream and mix while cooking for a minute.
  8. Add the veal broth, deglaze the pan and simmer for another minute.
  9. Add the Worcestershire sauce, parsley and any juices that collected under the beef to the pan and remove from heat.
  10. Divide the beef and sauce between two plates and enjoy.
https://www.closetcooking.com/steak-diane/

Комментариев нет:

Отправить комментарий