В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 27 августа 2019 г.

Buckwheat Breakfast Bowl

Vegan Buckwheat Breakfast Bowl
There is nothing better than the smell of the buckwheat simmering, coconut and cinnamon wafting through the air. Despite the name, there’s no wheat in here, so it’s gluten-free. It’s also referred to as groats. This comes together in a flash if you precook the buckwheat in the rice cooker, and the best part is, you can eat it hot or cold.

Buckwheat Breakfast Bowl [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

For the Bowl

  • 1 cup uncooked buckwheat, rinsed
  • 2 cups homemade almond milk
  • 1 teaspoon ground cinnamon
  • 4 dates, pitted and finely chopped

For the Toppings

  • 2 tablespoons unsweetened shredded coconut
  • 2 tablespoons dried currants
  • 2 tablespoons walnuts, crushed
  • Ground cinnamon

Preparation

  1. In a medium saucepan, combine the buckwheat and 2 cups water and cook until tender, about 30 minutes.
  2. In a large saucepan, bring the milk to a boil. Reduce the heat to medium-low and add the cooked buckwheat, cinnamon, and dates.
  3. Cook for 10 to 15 minutes, until the milk has somewhat reduced and the mixture has thickened.
  4. For each serving, scoop 1/2 cup of the steeped buckwheat into a bowl and pour 1/4 cup of the milk over it. Top with a spoonful of shredded coconut, some currants and walnuts, and a pinch of cinnamon. Delishness!
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/buckwheat-breakfast-bowl-vegan-gluten-free/

Комментариев нет:

Отправить комментарий