В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 28 августа 2019 г.

Slow Cooker Chickpea Cacciatore with Potatoes

Chickpea Cacciatore
Here’s a completely plant-based one-pot meal that will satisfy the hungriest at your table. The potatoes and chickpeas are filling and full of nutrients. The sauce and the rest of the veggies make a sauce that packs a flavor punch.

Slow Cooker Chickpea Cacciatore with Potatoes [Vegan]

Ingredients

  • 1 bag (24 ounces or 680 g) baby potatoes, quartered
  • 2 cans (15 ounces or 425 g each) chickpeas, drained (save liquid to use as aquafaba in other recipes)
  • 1 pound mushrooms, sliced (can use all white, baby bella, or a combo)
  • 2 cups chopped bell pepper (use multiple colors if you can)
  • 3 carrots, cut into coins

Sauce:

  • 1 can (28 ounces or 784 g) crushed tomatoes
  • 1/4 cup red wine (or 2 tablespoons balsamic vinegar)
  • 1 teaspoon minced garlic
  • 1 teaspoon dried marjoram
  • 1 teaspoon dried basil
  • 1/2 teaspoon salt
  • 1/4 teaspoon ground rosemary

Serving Ingredients:

  • 1/2 cup pitted black olives (optional)

Preparation

  1. The night before: Cut up the veggies. Add veggies and drained chickpeas to a sealable container, and mix. You can mix all the sauce ingredients together now, or wait until morning. Store everything in the fridge.
  2. In the morning: Mix the sauce and veggie - chickpea mixture together in your slow cooker. Cook on low 7 to 9 hours.
  3. Garnish with pitted black olives, if desired.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/slow-cooker-chickpea-cacciatore-potatoes-vegan/

Комментариев нет:

Отправить комментарий