В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 3 августа 2019 г.

Cucumber Cake

A slice of vegan cucumber cake on a white plate with a fork and a cake stand with the sliced cake in the background
A delicious, low-fat Cucumber Cake made with fresh cucumbers, whole wheat, cashews and coconut sugar. This cake is based on an Indian cake made by people on the Konkan coast, called Tausali or Tavsali.

Cucumber Cake, Indian-Style

A close up of three slices of cucumber bundt cake

Ingredients

Dry ingredients:

Wet ingredients:

  • 2 cups coconut sugar (or very finely grated jaggery)
  • 3 tbsp flaxmeal (whisked together with 9 tbsp water)
  • 1/2 cup applesauce
  • 1/2 cup coconut milk
  • 4 tbsp coconut oil
  • 2 cucumbers (approx. 2 1/2 cups, grated. English cucumbers, with very tiny seeds, are the easiest to use here, but if you use another kind with large seeds, be sure to deseed first)

Instructions

  • Whisk all of the dry ingredients together in a bowl.
  • In a large bowl, mix all of the wet ingredients.
  • Add the dry ingredients to the wet and mix until everything comes together. Pour the batter into a bundt pan and smooth the top.
  • Bake in a preheated 350-degree oven for 45 minutes or until a toothpick in the center comes out clean.
  • Unmold 10 minutes after removing from the oven. Cool thoroughly on a rack, then slice and enjoy!
https://holycowvegan.net/low-fat-cucumber-cake-indian-style/

Комментариев нет:

Отправить комментарий