В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 26 сентября 2019 г.

Thai Tempeh Collard Greens Wrap

In these collard wraps, vibrant veggies and toasted tempeh flavored with ginger, garlic, and
soy, are wrapped up in a luscious leaf! They're crunchy, flavorful, and refreshing! These wraps make a fantastic lunch on a warm and breezy spring day, where the weather is perfect for eating outdoors.

Thai Tempeh Collard Greens Wrap [Vegan]

Ingredients

  • 1 tablespoon coconut oil
  • 1 clove garlic, minced
  • 1/2 teaspoon fresh ginger root, grated
  • 1 8-ounce block tempeh, crumbled
  • 2 tablespoons liquid aminos
  • 1 tablespoon toasted sesame seed oil
  • 3 leaves fresh basil, shredded
  • 2 large collard green leaves, stems removed

For the Fixings:

  • Shredded red cabbage
  • Chopped scallions
  • Thinly sliced red bell peppers
  • Mung bean sprouts
  • Lime
  • Sesame seeds
  • Peanut sauce

Preparation

  1. Heat a large skillet heat coconut oil over medium-high heat. Add garlic and ginger and sauté until fragrant. Add tempeh and cook until lightly golden, stirring occasionally. Stir in the liquid aminos, toasted sesame seed oil, shredded basil leaves, and sauté an additional 1-2 minutes.
  2. Assemble tempeh on collard green leaf and top with your favorite fresh veggies.
  3. Serve with peanut sauce and a slice of lime.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/thai-tempeh-collard-greens-wrap/

Комментариев нет:

Отправить комментарий