В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 18 ноября 2019 г.

Healthy Carrot Cake Baked Doughnuts

Cake for breakfast? And it's healthy too? Baking doughnuts is so much healthier then the typical method, although they taste just as good! Made from just 10 easy ingredients they are ready in only 15 minutes. Naturally gluten free and vegan. Inspired by carrot cake with a cashew, cream-cheese frosting.

Healthy Carrot Cake Baked Doughnuts [Vegan, Gluten-Free]

    Ingredients

    To Make the Doughnuts:

    • 1 1/4 cups gluten-free flour
    • 3/4 cup granulated sugar
    • 1/2 teaspoon baking powder
    • 1 teaspoon cinnamon
    • 1/4 teaspoon ground nutmeg
    • 1 chia egg
    • 2/3 cup coconut oil
    • 1/2 cup almond milk 
    • 1 tablespoon maple syrup
    • 1/2 cup finely grated carrot

    To Make the Cashew Cream Frosting:

    • 3/4 cup raw cashews soaked overnight in warm water
    • 1 1/2 tablespoons coconut oil melted
    • 2 tablespoons maple syrup
    • 1 tablespoons almond milk

    Preparation

    To Make the Doughnuts:

    1. Heat oven to 350°F.
    2. Lightly spray a doughnut pan with cooking spray.
    3. In medium bowl, stir together flour, granulated sugar, baking powder, salt, cinnamon, and nutmeg
    4. In a separate bowl beat chia egg, oil, milk, maple syrup, and carrot with a whisk.
    5. Pour wet ingredients into dry ingredients; fold until just combined.
    6. Transfer mixture to the doughnut pan filling about half full.
    7. Bake on center oven rack 10 to 12 minutes or until doughnuts are golden around edges and spring back when touched.
    8. Remove from oven, repeat with remaining batter.

    To Make the Cashew Cream Frosting:

    1. Add all ingredients to food processor and pulse until completely creamy.
    2. Layer on top of the carrot cake doughnuts and top with chopped walnuts if desired.
    https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/healthy-carrot-cake-baked-doughnuts/

    Комментариев нет:

    Отправить комментарий