В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 24 ноября 2019 г.

Superfood Kale Salad

This healthy vegan salad combines many superfoods for a nutrient-packed dish! Herb roasted tofu and sweet potato, kale, quinoa, and pecans add nutritional value to this salad.

Superfood Kale Salad [Vegan]

Ingredients

  • 1 sweet potato, peeled and cut into 1-inch cubes
  • 2 cups shredded kale, washed thoroughly
  • 1/2 a block tofu cubed
  • 1/4 cup dry quinoa + 1/2 cup water
  • 1 clove garlic, minced
  • 1 tablespoon olive oil
  • 1 teaspoon garlic powder
  • 2 teaspoons dried parsley
  • 1 teaspoon dried oregano
  • 1 teaspoon dried thyme
  • 1 teaspoon dried basil
  • 1/2 teaspoon cumin powder
  • Pinch of salt
  • 1/4 cup chopped pecans

Preparation

  1. Preheat oven to 350° F and line a baking tray with parchment paper.
  2. Toss cubed tofu and sweet potato with olive oil, garlic, garlic powder, dried herbs, and cumin powder.
  3. Spread tofu and sweet potato on prepared baking tray and sprinkle with a pinch of salt. Bake in preheated oven for 20-25 minutes. Set aside to slightly cool on a wire rack,
  4. Meanwhile, cook quinoa according to package instructions. Toss warm quinoa and kale in a large bowl and massage salad with hands to soften kale. Add sweet potato and tofu and toss more to combine.
  5. Top with pecans.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/superfood-kale-salad-vegan/

Комментариев нет:

Отправить комментарий