В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 23 июня 2021 г.

Oil-Free Baked Onion Rings


These baked onion rings are unbelievable. Perfectly crispy and super tasty, without

oil! Feel free to use any kind of onion you like; these would be AMAZING with Vidalia/sweet onions. Just adjust the cooking time if you use big rings.This batter requires zero oils or fats to crisp up beautifully in a hot oven. Imagine the possibilities: on veggie burgers, stacked high in a tower o' rings, or as a side to some awesome pulled jackfruit sandwiches. You’ll want to eat these baked onion rings with everything! A classic made healthy, what more could you ask for? 

Oil-Free Baked Onion Rings [Vegan]

Ingredients

  • 1 large onion, peeled
  • 3/4 cup all-purpose gluten-free flour
  • 1/4 cup chickpea flour
  • 1 teaspoon cumin
  • 1 teaspoon turmeric
  • 1 teaspoon garlic powder
  • Salt and pepper, to taste
  • 1/2-1 cup water

Preparation

  1. Pre-heat oven to 415°F.
  2. Slice your onions into even rings and pat them dry.
  3. Make the batter by combining all the other ingredients. Adjust the water if it's too thick or add flour if too thin.
  4. Coat the rings evenly and place them on a parchment paper lined baking sheet. Pop into the oven for about 20 minutes (or until crisp) and just starting to brown. Let cool for a few minutes.
  5. Serve with your favorite sauce or eat as is.

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/baked-onion-rings/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий