В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 18 ноября 2015 г.

Ahi Tuna Tostadas

The ahi tuna tacos are essentially bite sized tacos filled with a sesame and ginger coleslaw
topped with a piece of perfectly seared ahi tuna served with a wasabi and lime aioli. The tacos shells are made from a crispy fried wontons and since I could not figure out how to fry them in the shape of a taco shell I ended up making tostadas rather than tacos.
ingredients
  • oil for frying
  • 16 wonton wrappers (or corn tortillas cut into triangles)
  • 1 tablespoon oil
  • 1 5 ounce ahi tuna steak
  • salt and pepper or cajun/creole seasoning to taste
  • 1 cup sesame and ginger coleslaw
  • 3 tablespoons wasabi aioli (or gochujang aioli, see below)
  • 2 green onions (sliced)
  • 4 birds eye chilies (sliced)
  • 2 tablespoons sesame seeds
directions
  1. Heat the oil in a pan.
  2. Fry the wontons in batches until crispy and set aside on paper towels to drain.
  3. Heat up the grill (or your grill pan) and brush it with oil.
  4. Season the tuna on both sides.
  5. Grill the tuna for no more than 2 minutes per side.
  6. Cut the ahi tuna into slices.
  7. Assemble the tostadas and enjoy.

Simple Wasabi and Lime Aioli

Servings1
ingredients
  • 1/4 cup mayonnaise
  • 1 teaspoon wasabi
  • 1/2 lime (juice)
directions
  1. Mix everything.

Simple Gochujang and Lime Aioli

Servings1
ingredients
  • 1/4 cup mayonnaise
  • 1 tablespoon gochujang
  • 1/2 lime (juice)
directions
  1. Mix everything.
http://www.closetcooking.com/2010/06/ahi-tuna-tostadas.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20151113

Комментариев нет:

Отправить комментарий