В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 26 ноября 2015 г.

Pumpkin Butter Tarts with Pepitas and Cranberries

Absolutely divine fall themed butter tarts with pumpkin, toasted pumpkin seeds and
dried cranberries!

ingredients
  • pie crust pastry
  • 1/2 cup pumpkin puree
  • 1/2 cup brown sugar (packed)
  • 1/2 cup maple syrup (or brown sugar)
  • 1/4 cup unsalted butter, melted
  • 1 egg
  • 1 teaspoon vanilla extract
  • 1/4 teaspoon salt
  • 1/2 cup pepitas (toasted pumpkin seeds)
  • 1/2 cup dried cranberries
directions
  1. Roll the pastry out to 1/8 inch thick, cut into 12 4-5 inch circles,
  2. Mix the pumpkin puree, brown sugar, maple syrup, butter, egg, vanilla extract, salt, pepitas and cranberries and divide the mixture between the tarts.
  3. Bake in a preheated 350F/180C oven until set, about 15-20 minutes.

Option: Omit the pepitas or dried cranberries or replace the pepitas with chopped pecans.
Option: Use a large muffin pan for 6 larger tarts or small tart pans. Note the naking time will increase to about 20 minutes for the large muffin pans and about 25 minutes for the larger tart pans, just lightly shake the pans to make sure that the pilling is set to see if they are done!
Nutrition FactsCalories 170Fat 7g (Saturated 3gTrans 0),Cholesterol 25mgSodium 18mgCarbs 24g (Fiber 0.9gSugars 20g),Protein 2g
http://www.closetcooking.com/2015/11/pumpkin-butter-tarts-with-pepitas-and.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20151125

Комментариев нет:

Отправить комментарий