В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 27 ноября 2015 г.

Paleo Pumpkin Cheesecake

The crust for this cheesecake is made from crushed almonds, almond flour and maple syrup
—that’s it! After you blend them together and form the crust, it’s time to make the filling which is just as quick. You’ll want to make sure you soak the cashews for at least three hours beforehand. Not only will this make the blending process simpler, but it’ll help make them more digestible. Once the cashews have soaked,  you’ll combine them with water in a blender and a creamy mixture will form. After that, you just add the pumpkin and additional ingredients for flavor, pour overtop the crust and set it in the freezer for at least three hours, allowing the cheesecake to settle.
Pumpkin cheesecake with a crust made from almonds and a filling made from cashews and pumpkin puree.
Prep Time:20 minutes
Ingredients:
  • 1 cup almonds
  • 1 cup almond flour
  • 1/2 cup maple syrup
  • 1 1/2 cup soaked cashews
  • 1/3 cup water
  • 3/4 cup pumpkin puree
  • 1/4 cup maple syrup
  • 2 t pumpkin pie spice
  • 1 t cinnamon
  • Pinch nutmeg

How to Make It

1. Place almonds in food processor and pulse; add in almond flour and syrup and pulse until everything is combined.
Pumpkin Cheesecake Recipe
Pumpkin Cheesecake Recipe
2. Grease an 8 inch cake pan with coconut oil and then add crust; use a spoon or spatula to smooth everything out and then place pan in the freezer.
Pumpkin Cheesecake Recipe
3. Combine cashews and water together in a blender and pulse; remove from blender and pour into a bowl; stir in pumpkin, syrup, pie spice, cinnamon, and nutmeg.
Pumpkin Cheesecake Recipe
4. Pour filling overtop of crust and place pan bake in freezer for at least 3 hours. Enjoy!
http://blog.paleohacks.com/no-bake-paleo-pumpkin-cheesecake/

Комментариев нет:

Отправить комментарий