В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 27 июля 2016 г.

Crispy Baked Portobello Mushroom Fries

The mushrooms are turned into 'fries' by slicing portobellos, coating them with panko bread
crumbs and baking them until golden brown and crispy. Yes, mushroom fries really are as easy to make as they sound and it is a good thing because they are so amazingly good and frighteningly addictive!

Crispy Baked Portobello Mushroom Fries

Portobello mushroom slices coated in breadcrumbs and baked until golden brown, crispy and delicious!
ingredients
  • 2 medium portobello mushrooms, gills removed and sliced 1/4 inch thick
  • 1/2 cup flour
  • 2 eggs, lightly beaten
  • 3/4 cup panko breadcrumbs
  • 1/4 cup parmigiano reggiano (parmesan), grated
  • 1/2 teaspoon thyme
  • salt and pepper to taste
directions
  1. Dredge the portobello slices in the flour, dip them in the egg and then into a mixture of the panko breadcrumbs, parmesan, thyme salt and pepper.
  2. Place the mushroom slices on a wire rack on a baking sheet and bake in a preheated 425F/220C oven until golden brown, about 8-12 minutes.
http://www.closetcooking.com/2012/08/crispy-baked-portobello-mushroom-fries.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20160726

Комментариев нет:

Отправить комментарий