В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 30 июля 2016 г.

Pink Lemonade Cheesecake

This is the ultimate cheesecake for spring and summer. It has notes of coconut and tart lemon and each individual slice is single-serving size, so it's perfect for parties! They're low in sugar and have a light, whipped texture, so even when the weather is warm, you can enjoy a slice of cheesecake and not feel weighed down. 

PINK LEMONADE CHEESECAKE [VEGAN, GLUTEN-FREE]

INGREDIENTS

FOR THE CHEESECAKE:

  • 1 cup soaked raw cashews
  • 1 squeeze of lemon
  • 1 teaspoon lemon juice
  • 1 teaspoon lemon extract
  • 1 teaspoon vanilla extract
  • 6 drops lemon stevia
  • 1 13.66-ounce can coconut milk, solid portion only
  • 1 teaspoon lemon zest
  • 1/2 pack frozen dragonfruit purée (defrosted) or puréed beets

FOR THE CRUST:

  • 5 dates, soaked in water for a few minutes, if hard
  • 1 teaspoon cinnamon
  • 1/2 cup nuts (cashews, almonds, or pepitas)

PREPARATION

TO MAKE THE CRUST:

  1. In a food processor, combine all of the crust ingredients and blend until smooth. Texture should be crumbly. Press into a dish/muffin pan and store in freezer. For muffin pans place thick wax paper underneath in strips or full paper to easily pull out cheesecake.

TO MAKE THE CHEESECAKE:

  1. In a food processor, blend the soaked cashews and lemon until smooth, then add the solid coconut cream, blend for 1 minute, if too thick, add coconut milk portion 1 tablespoon at a time. Now add the remaining ingredients. Pulse until smooth. Remove the raw crust from freezer and top with the cheesecake (Store for 3-4 hours).
  2. When ready to enjoy, remove cheesecake from freezer, defrost for a few minutes, and top with mint and lemon peel and serve.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/pink-lemonade-cheesecake/

Комментариев нет:

Отправить комментарий