В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 24 июля 2016 г.

Portobello Breakfast Bakes

These simple Portobello Breakfast Bakes are perfect for a weekend breakfast, or even as a
light dinner during the week!
Prep Time:5 minutes
Cook Time:25 minutes
Yield:2
Ingredients:
  • 1 tablespoon olive oil or coconut oil
  • 2 portobello mushroom caps
  • 2-4 large eggs
  • 4 slices bacon
  • 2 tablespoons chopped parsley (optional for garnish)
  • salt & pepper to taste

Directions:

  • Preheat oven to 400 degrees. Lightly grease a baking sheet with olive oil or coconut oil.
  • Using a knife, remove the stems from the mushroom caps to make a small bowl shape.
  • Place mushroom caps right-side up on the baking sheet and bake for 5 minutes. Flip upside-down and bake an additional 5 minutes.
  • While mushroom caps are baking prepare bacon. Line a baking sheet with aluminum foil and place bacon strips in a single layer on the sheet. Bake for 10-15 minutes, until desired doneness.
  • Remove caps from the oven and crack 1-2 eggs in each mushroom cap (larger caps may be able to fit 2 eggs). Place the mushrooms and eggs back into the oven and bake for 10-15 minutes, until egg whites are cooked and the yolks are cooked to your liking.
  • Allow bacon to cool slightly and cut or tear into bits. Sprinkle eggs with bacon bits and parsley and serve.
http://blog.paleohacks.com/portobello-breakfast-bakes/

Комментариев нет:

Отправить комментарий