В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 8 сентября 2016 г.

5-Minute Cheesy Sauce


Everyone needs a good cheesy sauce. You know, one to drizzle on veggies when you want something wholesome but comforting. One to make killer mac and cheese and one to gather around with friends, tortilla chips in hand. This recipe combines potatoes, carrots, onion, cashews, and seasoning to create a cheese sauce in just five minutes. Use it however your heart desires!

5-MINUTE CHEESY SAUCE [VEGAN]

INGREDIENTS

  • 1 Russet potato, peeled and cut into bite-sized pieces
  • 1 cup carrot, chopped
  • 1/4 of 1 onion, diced
  • 1 tablespoon peeled and diced turmeric
  • 3 garlic cloves, minced
  • 2 cups water plus another 1/2 cup, divided
  • 1/2 cup raw cashews, soaked in water for at least 10 minutes
  • 1/2 cup nutritional yeast
  • 1 teaspoon salt

PREPARATION

  1. Place the potato, carrot, onion, turmeric, and garlic in a pan, cover with 2 cups of water and simmer for 20 minutes with the lid on.
  2. After 20 minutes, add the vegetables (and the remaining liquid in the pan) to your blender.
  3. Drain the cashews and add them to the blender along with the nutritional yeast, sea salt, and the additional 1/2 cup of water.
  4. Blend until the sauce is creamy and smooth, about 2 minutes.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/five-minute-cheesy-sauce/?utm_source=Green+Monster+Mailing+List&utm_campaign=a715a3e17f-NEWSLETTER_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_bbf62ddf34-a715a3e17f-106919241

Комментариев нет:

Отправить комментарий