В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 1 января 2017 г.

Yotam Ottolenghi's Shakshuka

Author Notes: This shakshuka comes from the inimitable Yotam Ottolenghi and his cookbook Jerusalem (10 Speed Press, 2011). Great for breakfast at dinner or the most comforting brunch ever. Homemade harissa makes it even better.
Serves 4
  • 2tablespoons olive oil
  • 1teaspoon harissa (homemade, if you'd like)
  • 2teaspoons tomato paste
  • 2(2 cups / 300 grams) large red peppers, diced in 1/4-inch pieces
  • 4cloves garlic, finely chopped
  • 1teaspoon ground cumin
  • 5cups (800 grams) very ripe tomatoes, chopped; canned are also fine
  • 4large eggs, plus 4 egg yolks
  • 1/2cup (120 grams) labneh or thick yogurt
  • Salt
  1. In a large frying pan over medium heat, warm the olive oil and then add the harissa, tomato paste, red peppers, garlic, cumin, and 1/2 teaspoon salt. Saute for about 10 minutes, until the peppers soften. Add the tomatoes, bring to a gentle simmer, and cook for another 10 minutes, or until the sauce has thickened.
  2. Make eight little dips in the sauce. Gently break the eggs and carefully pour each int its own dip. Do the same with the yolks, Use a fork to swirl the egg whites a little bit with the seauce, taking care not to break the yolks. Simmer gently for 8 to 10 minutes, until the egg whites are set but the yolks are still running. Remove from the heat, leave for a couple of minutes to settle, then spoon into individual plates. and serve with the labneh or yogurt.























https://food52.com/recipes/65845-yotam-ottolenghi-s-shakshuka

Комментариев нет:

Отправить комментарий