В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 13 октября 2018 г.

Easy Flapjacks

The easiest flapjacks, which are chewy, crumbly and full of flavor. They're perfect for breakfast, to crumble over dairy-free yogurt and ice-cream! This recipe is very quick and simple & is a real English sweet treat!

EASY FLAPJACKS [VEGAN, GLUTEN-FREE]

INGREDIENTS

  • 2 cups of gluten-free oats
  • 2/5 cup of gluten-free plain flour
  • 1 cup of dairy-free butter/margarine
  • 3/4 cup of golden syrup
  • 1 teaspoon of vanilla extract
  • Between 3/4 and 1 cup of light brown sugar

PREPARATION

  1. Pre-heat your oven to 350°F and line a square baking tin with greaseproof paper.
  2. Put the oats and plain flour into a large mixing bowl.
  3. Melt the butter/margarine, golden syrup, vanilla extract and sugar in a small saucepan on the hob.
  4. Pour into the dry mixture and mix together until combined.
  5. Spoon the mixture into the lined baking tin and press down to compact the mixture.
  6. Pop the tray into the middle of the pre-heated oven and leave to bake for approximately 25 minutes.
  7. Turn it around and bake for a further 5-10 minutes or until golden brown.
  8. Once golden brown, remove the tin from the oven and place onto a cooling rack to fully cool down!
  9. Slice the flapjack into squares and enjoy.
  10. Keep stored in a sealed container in the fridge.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/easy-flapjacks-vegan-gluten-free/?utm_source=Green+Monster+Mailing+List&utm_campaign=00e7822c28-NEWSLETTER_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_bbf62ddf34-00e7822c28-106919241

Комментариев нет:

Отправить комментарий