В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 20 февраля 2019 г.

Bert Greene's Potato Scallion Cakes (Fritterra)

Bert Greene's Potato Scallion Cakes (Fritterra)
Leftover mashed potatoes get a new lease on life -- and you get a morning-after Thanksgiving breakfast you'll actually want to cook.

Bert Greene's Potato Scallion Cakes (Fritterra)

Bert Greene's Potato Scallion Cakes (Fritterra)
Serves: 4
Ingredients
  • 12whole scallions
  • 2eggs, lightly beaten
  • 1/4teaspoon freshly ground nutmeg
  • 1/2teaspoon salt
  • Freshly ground pepper
  • 1/4cup fresh bread crumbs
  • 1 1/2cups cold leftover mashed potatoes
  • 1tablespoon olive oil
  • 2tablespoons vegetable oil
Directions
  1. Wash and trim the scallions, leaving about 2 inches of green stems. Cook in boiling water until tender, about 5 minutes. Drain and chop finely.
  2. Place the scallions in a medium-sized bowl. Add the eggs, nutmeg, salt, pepper to taste, bread crumbs, and mashed potatoes. Mix well.
  3. Heat the oils in a large skillet until hot but not smoking. (Searing the cakes quickly helps them stay together.) Shape the onion-potato mixture into patties, using 2 rounded tablespoons of the mixture for each patty. Sauté, about six at a time, until golden brown on both sides, 2 or 3 minutes per side. Keep warm while sautéing the remaining patties.
https://food52.com/recipes/25186-bert-greene-s-potato-scallion-cakes-fritterra?utm_campaign=20190220_eds_weeklygenius_nonbuyer&utm_medium=email&utm_source=Sailthru&utm_term=16057273

Комментариев нет:

Отправить комментарий