В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 27 февраля 2019 г.

Greek Peas (Arakas Kokinistos)

Greek Peas (Arakas Kokinistos) [Vegan, Gluten-Free]
Plump, sweet little green peas swimming around in a sauce of tomatoey, dilly goodness – how amazing does that sound? Add a piece of crusty or grilled bread to help sop up all the crazy yummy soupy extra and you’ve got yourself one of the tastiest and simplest meals in Greek cooking. Greek Peas are phenomenal and hands down our absolute favorite way to enjoy peas. 

Greek Peas (Arakas Kokinistos) [Vegan]

Ingredients

  • 3 cups green peas (fresh or frozen)
  • 1/3 cup olive oil
  • 1 cup chopped onions
  • 1/3 cup chopped fresh dill
  • 1/3 cup tomato paste dissolved in 2 cups warm water – use 1/4 cup if you like less tomato flavor
  • 1 1/2 teaspoon salt
  • 1 teaspoon ground pepper
  • 1 1/2 tablespoon crushed, dried Greek oregano
  • 2 cups water

Preparation

  1. Thaw peas, if frozen. If you're using fresh peas, skip this step.
  2. Gently sauté chopped onion in olive oil over low heat until tender and almost translucent.
  3. Add salt, fresh ground pepper, crushed Greek oregano and fresh chopped dill to onions. Stir to incorporate completely and cook on low heat for 3-4 minutes.
  4. Add fresh or thawed peas, stir well and cook for 3-4 minutes. Add tomato paste dissolved in 2 cups of water with additional 2 cups of water and mix well.
  5. Raise heat to medium-high and bring up to a soft boil. This may take about 5 minutes. Allow pan to boil for about 3 minutes.
  6. Reduce heat to low and cook, covered, for 40 minutes. Serve immediately or let cool completely and refrigerate, covered, for up to 5 days.
  7. When reheating, add 2 Tablespoons of water for every cup of peas and reheat on stovetop in covered pot on low. DO NOT MICROWAVE
https://onegreenplanet.org/vegan-recipe/greek-peas-arakas-kokinistos/

Комментариев нет:

Отправить комментарий