В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 28 февраля 2019 г.

Classic Lemon Garlic Hummus

A simple classic hummus. All you need is 10 minutes and 6 basic ingredients to make the creamiest hummus at home for a fraction of the price. Use it as a dip or add it to sandwiches and salads for a boost of protein and fiber!

Classic Lemon Garlic Hummus [Vegan]

Ingredients

  • 1 can chickpeas, drained and rinsed (or 1 3/4 cups chickpeas)
  • 2 medium garlic cloves
  • 3 tablespoons lemon juice (from 1 lemon)
  • 2 tablespoons tahini
  • 2 tablespoons olive oil
  • 1/2 teaspoon fine grain sea salt, or more to taste
  • Water as needed (Use 2-3 tablespsoons)

Preparation

  1.  
    Add garlic to the food processor and pulse a few times to mince.
  2.  
    Add the remaining ingredients, except for the water. Process until smooth, about 1-2 minutes, adding water as needed.
  3.  
    Store in the fridge in an airtight container for up to 3-4 days. The garlic taste settles when refrigerated.

Notes

If serving it to a crowd, garnish with a drizzle of olive oil, chickpeas, red pepper flakes or chopped parsley if desired. You could also top it with smoked paprika and sesame seeds. For a lighter garlic taste, start with only one garlic clove and add more as needed.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/classic-lemon-garlic-hummus-vegan/

Комментариев нет:

Отправить комментарий