В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 18 февраля 2019 г.

Sweet Pea Hummus

While at first glance this dip looks like guacamole, don't be fooled! It's actually a deliciously, creamy sweet pea hummus! Made with sweet peas, tahini, lime, chickpeas, and plenty of garlic, it's brimming with flavor and nutrition. Whether you dip in some veggies, put it on a brown rice cake, or use it as a spread for a veggie-loaded sandwich, this hummus is a great staple.

Sweet Pea Hummus [Vegan]

Ingredients

  • 4 garlic cloves, minced
  • 2 cups sweet peas, frozen
  • 1 28-ounce can of chickpeas, drained and rinsed
  • Juice from 1/2 of 1 lime
  • 3 tablespoons olive oil
  • 1 tablespoon tahini
  • Salt and pepper, to taste
  • Red pepper flakes, to garnish
  • Sprouts, microgreens, or pesto, to garnish (optional)

Preparation

  1. In a food processor or blender, process garlic and sweet peas until they form a paste-like consistency.
  2. Add in the chickpeas, lime juice, olive oil, and tahini.
  3. Blend until smooth, scraping down the edges as needed.
  4. Season with salt and pepper to taste.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/sweet-pea-hummus/

Комментариев нет:

Отправить комментарий