В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 18 февраля 2019 г.

Lemon Beet Hummus With Poached Pistachios

Move over traditional hummus! This new twist on the dip uses white beans to allow all flavors to shine through. Pair with sliced cucumbers, jicama, or whole grain pita chips. Enjoy as a sandwich condiment, too.

Lemon Beet Hummus With Poached Pistachios [Vegan, Grain-Free]

Ingredients

  • 3/4 cup of shelled, no salt pistachios
  • 8 ounces cooked peeled beets, chopped
  • 1 (15-ounce) can no-salt-added cannellini beans, drained
  • Juice and zest of 1 lemon (3 tablespoons juice)
  • 2 large garlic cloves
  • 1/2 teaspoon sea salt
  • 1/4 teaspoon ground cumin
  • 2 teaspoons roasted pistachio oil or extra-virgin olive oil

Preparation

  1. In a small saucepan, bring 1/2 cup of the pistachios and 3 cups cold water to a boil. Reduce heat to medium-low and simmer covered until the pistachios are softened (poached), about 20 minutes. Drain.
  2. Add the poached pistachios, beets, beans, lemon juice and zest, garlic, salt, and cumin to a blender. Cover and puree until velvety smooth, at least 3 minutes on high speed, scraping down sides as needed. Adjust seasoning.
  3. Transfer to a serving platter or bowl, drizzle with the oil, sprinkle with the remaining 1/4 cup pistachios, and serve.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/lemon-beet-hummus-with-poached-pistachio/

Комментариев нет:

Отправить комментарий