В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 13 июля 2020 г.

BBQ Pulled Carrot Rolls

BBQ Pulled Carrot Rolls
The best comfort foods are simple and making this appetizer is super-easy and super hands-off, like these pulled carrot rolls. Shredded carrots are the perfect whole foods based replacement for pulled pork. Drenched in a tangy, sticky barbecue sauce, these pulled carrot rolls are a guaranteed hit.

BBQ Pulled Carrot Rolls [Vegan]

Ingredients

Preparation

  1. Mix your bag of carrots with 2 teaspoons oil with a sprinkle of salt and powdered spices
  2. Pour that onto a baking sheet and cover with foil. Bake at 375°F for about 30 minutes.
  3. After 30 minutes or whenever the carrots have softened, mix it in a bowl with 1/2 cup of barbecue sauce. If using jalapeño, add it now. Divide into 4 parts.
  4. Open a can of vegan crescent rolls or prep your homemade crescent rolls and pull apart the 8 triangles.
  5. With your four piles of barbecue carrot, spoon half of a pile onto a triangle. Fold the dough over the carrots and place on a greased baking sheet.
  6. Bake 8 barbecue stuffed rolls at 350°F for about 25 minutes, until browned.

Notes

Inspired by Veganosity.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/bbq-pulled-carrot-rolls/

Комментариев нет:

Отправить комментарий