В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 20 июля 2020 г.

Vietnamese Summer Roll Salad

Vietnamese Summer Roll Salad
A salad inspired by the ingredients of Vietnamese summer rolls with shrimp and rice noodles along with plenty of vegetable and herbs in a peanut or nuoc cham dressing.

Vietnamese Summer Roll Salad

ingredients
  • 8 ounces vermicelli rice noodles, cooked as directed on package
  • 1 tablespoon oil
  • 2 shallots, thinly sliced
  • 8 ounces shrimp, shelled and deviened
  • 2 cups lettuce, torn
  • 1 cup cucumber, sliced
  • 1 cup carrot, julienned
  • 1 cup bean sprouts
  • 1/2 red bell pepper, thinly sliced
  • 2 green onions, sliced
  • 1/4 cup basil, torn
  • 1/4 cup cilantro, torn
  • 1/4 cup mint, torn
  • 1/4 cup peanuts, toasted and coarsely chopped
  • 2 birds eye chilies, sliced
  • 1/4 cup peanut dressing or nuoc cham
directions
  1. Heat the oil in a pan over medium-high heat, add the shallot and cook until lightly golden brown, about 3-5 minutes, and set aside.
  2. Add the shrimp and cook until pink, about 1-2 minutes per side, and set aside.
  3. Assemble the salad, toss in dressing and enjoy.
https://www.closetcooking.com/vietnamese-summer-roll-salad/

Комментариев нет:

Отправить комментарий