В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 23 июля 2020 г.

Chocolate Cashew Tarts

Chocolate Cashew Tart
Difficult, complicated, expensive, hard to find and exotic ingredients ... Those are some of the ways I've heard raw recipes described. But raw can also be beautiful and simple. This is a super easy, raw and vegan recipe that is also relatively inexpensive to prepare. The ingredients cost came to $1.85 per serving by shopping at my local grocery, and everything that goes into this dish should be easy to find just about anywhere.

Chocolate Cashew Tarts [Vegan]

Ingredients

Crust
  • 1/2 cup almonds (or cashews)
  • 1/2 cup raisins
Filling
  • 1/2 cup cashews
  • 1/4 cup water for blending
  • 3 heaping tablespoons raw cacao powder (or carob powder)
  • 3 tablespoons agave (or to taste)
  • pinch salt

Preparation

  • In a food processor fitted with an "S" blade, process the almonds and raisins until the mixture begins to stick together.
  • Press the mix into the bottom and sides of two five inch tart pans, or plastic wrap lined cupcake tins, to form the crust.
  • In a small blender, puree the water and almonds until very smooth.
  • Add the remaining ingredients and puree until smooth.
  • Divide between the two crusts and fill to the top.
  • Add some chopped almonds as a topping, and refrigerate for at least an hour before serving, to allow the tarts to cool and firm.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/recipe-chocolate-cashew-tarts/

Комментариев нет:

Отправить комментарий