В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 20 июля 2020 г.

Vietnamese Peanut and Hoisin Dressing

Vietnamese Peanut Sauce
A sweet, sour and garlicky peanut and hoisin dipping sauce.

Vietnamese Peanut and Hoisin Dressing

ingredients
  • 1 teaspoon oil
  • 2 cloves garlic, chopped
  • 1/4 cup peanut butter
  • 2 tablespoons hoisin sauce
  • 1/2 cup water
  • 1 teaspoon fish sauce
  • 1 teaspoon brown sugar
  • 2 tablespoons lime juice (~ 1 lime)
  • 1 birds eye chili, sliced (or 1 teaspoon chili sauce)
directions
  1. Heat the oil in a pan over medium heat, add the garlic and saute until fragrant.
  2. Add the peanut butter, hoisin sauce, water, fish sauce, lime juice and chili and simmer until it thickens a bit, about 5 minutes.
Note: For a thicker dipping sauce rather than a dressing only use 1/4 cup water.
Note: This sauce can come much darker depending on the ratio of peanut butter to hoisin sauce. I prefer the peanut butter to be the dominant flavour but you can experiment with the amounts to get it just the way you like it.
Option: Change the flavours up a bit by using different nut butters like cashew butter or almond butter.
https://www.closetcooking.com/vietnamese-summer-roll-salad/

Комментариев нет:

Отправить комментарий