В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 26 июля 2020 г.

Vanilla Avocado Ice Cream

The concept of making raw ice cream alternatives is nothing new to the vegan culinary world. After all, who hasn't quickly whipped up a batch of banana "nice" cream? This recipe uses avocado to give the dessert the optimum level of creamy lusciousness. The preparation of this dessert takes 5 minutes, including washing the blender.

Vanilla Avocado Ice Cream [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

  • 1 large ripe avocado
  • 1 ripe medium-sized banana (preferably previously frozen)
  • 1 1/4 cup of non-dairy milk
  • 1/2 teaspoon vanilla powder (or pulp of 1/2 vanilla bean)
  • 2 tablespoons of pure maple syrup

Preparation

  1. Mix all components together in a blender.
  2. Put the ice cream mixture in a freezer-safe container and freeze for 1-2 hours.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/vanilla-avocado-ice-cream/

Комментариев нет:

Отправить комментарий