В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 3 июля 2020 г.

Mediterranean-Style Rainbow Chard

Mediterranean-Style Rainbow Chard
This recipe is great because it’s so versatile! The savory mixture of chard, onions, and zucchinis are slowly simmered with a bold bouquet of chile and garlic and the end result is a hearty vegetable compote that can be served alongside your choice of starch.

Mediterranean-Style Rainbow Chard [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

  • 1/4 cup olive oil
  • 1 medium onion, diced
  • 2 medium sized zucchini, roughly chopped
  • 1 big bunch rainbow chard, washed and roughly chopped
  • 3-4 cloves garlic
  • 1 can whole tomatoes
  • 1 heaped tablespoon tomato paste
  • 1 small chili without seeds if it's too hot (optional)
  • Salt and pepper to taste

Preparation

  1. In a large saucepan over low-medium heat, add the oil and onion and cook it until it’s lightly browned.
  2. Add in the zucchini and cook for a further 5 minutes, stirring occasionally.
  3. Add in the rainbow chard and mix. With the lid on cook for a further 5 minutes until the chard has softened a little.
  4. In the meantime, place the garlic, canned tomato, tomato paste and chili in a blender and blend for about 15-20 seconds. Make sure that the garlic and chili have incorporated well.
  5. Pour the tomato mixture in and stir everything well.
  6. Place the lid on top and cook it down for 10-15 minutes. Make sure you stir it every minute or so and season to taste with salt and pepper.
  7. Serve it over rice or with pasta.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/mediterranean-style-rainbow-chard/

Комментариев нет:

Отправить комментарий