В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 13 июля 2020 г.

No-Bake Coconut Lemon Tart

Vegan No-Bake Coconut Lemon Tart
This coconut lemon tart basically sunshine in the form of dessert, with a chocolatey crust and a golden filling. It's vegan, gluten-free, oil-free, refined-sugar free -- you name it!

No-Bake Coconut Lemon Tart [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

Crust

  • 1 1/2 cups rolled oats
  • 1/2 cup desiccated coconut
  • 2 tablespoons cocoa powder
  • 3 tablespoons maple syrup or liquid sweetener of choice
  • 1/4 cup nut/seed butter

Filling

  • 1 cup full-fat coconut milk
  • 1/2 cup plant-based milk
  • 1/3 cup maple syrup
  • lemon juice of 1 medium lemon
  • lemon zest of 1 medium lemon
  • 1 tablespoon cornstarch
  • 2 teaspoons agar agar
  • ground turmeric optional; for color

Preparation

  1.  
    In a food processor, blend all the crust ingredients into a sand-like, slightly sticky mixture. Press into a 7-8 inch tart pan. Set in the fridge to chill.
  2.  
    In a pot on medium heat, combine the coconut milk & the other plant-based milk.
  3.  
    Bring to a simmer and stir well. Mix in the remaining filling ingredients, adjusting the amount of maple syrup and lemon juice to taste.
  4.  
    Remove the mixture from heat and continue whisking until well-combined.
  5.  
    Let the filling mixture cool for 7-8 minutes, and pour into the prepared tart crust. Place the tart in the fridge to set for at least 2 hours before serving.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/no-bake-coconut-lemon-tart-vegan-gluten-free/

Комментариев нет:

Отправить комментарий