В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 3 сентября 2016 г.

Cauliflower Chowder Recipe

This comforting chowder boasts lots of healthy veggies and enough bacon to gain the
approval of any New Englander.

Cauliflower Chowder Recipe

Ingredients   

  • 1 head cauliflower, roughly chopped;
  • 2 garlic cloves, minced;
  • 1 onion, diced;
  • 2 carrots, peeled and chopped;
  • 2 celery stalks, diced;
  • 4 cups chicken stock;
  • 1 cup coconut milk;
  • 1¼ tsp. ground cumin;
  • 1 tsp. ground turmeric;
  • ½ tsp. ground coriander;
  • fresh dill, to taste; (optional)
  • 4 bacon slices, cooked and crumbled;
  • Cooking fat;
  • Sea salt and freshly ground black pepper;

Preparation

  1. Melt some cooking fat in a large saucepan placed over a medium heat.
  2. Add the garlic, onion, carrots, and celery. Cook, stirring occasionally, until tender (about 5 minutes).
  3. Stir in the cauliflower and cook, stirring occasionally, for about 5 minutes.
  4. Add in the chicken stock, cumin, turmeric, coriander, and coconut milk, and stir together.
  5. Bring to a boil; then reduce the heat and let simmer for about 15 minutes or until the vegetables are tender.
  6. Season to taste and serve garnished with bacon and fresh dill to taste.
http://paleoleap.com/cauliflower-chowder/

Комментариев нет:

Отправить комментарий