В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 1 сентября 2016 г.

Savoury Pumpkin Pie Recipe

It is so simple to make you can prepare the pumpkin in advance and have it ready to add
the other ingredients and assemble for the oven the next day. We had a roast chicken on the weekend. 
Author: 
Recipe type: Main
Cuisine: Vegetarian
Serves: 4
Ingredients
  • 500 grams of baked pumpkin - mashed
  • 300 grams Low Fat Ricotta
  • 2 eggs - whisked
  • 3 tablespoons of pine nuts - lightly toasted
  • 1 large handful of fresh sage leaves - torn
  • salt and pepper to season
  • 1 tablespoon of semolina (optional)
  • good quality balsamic vinegar (or balsamic glaze) to lightly drizzle
  • 50- 80 grams of feta
Instructions
  1. Set the oven to warm to 180 degrees
  2. To a bowl add the mashed pumpkin, ricotta, eggs, pine nuts and sage and mix to combine
  3. Season with salt and pepper
  4. Grease a pie dish and spoon in the pumpkin mixture. Use a spatula to evenly distribute it around the dish
  5. Sprinkle the top with the semolina and bake for approximately 25 minutes until the top starts to brown
  6. Remove from the oven and rest for 5 -10 minutes prior to slicing to serve
  7. Slice to serve and top each piece with pieces of feta , and then drizzle very sparingly with a few drops of good quality balsamic vinegar.
  8. Serve with a salad
Notes
The preparation time includes time to bake the pumpkin
http://afreshlegacy.net/savoury-pumpkin-pie-recipe

Комментариев нет:

Отправить комментарий